top of page

Mijn naam, Sonja, voortvloeiend uit Sofia, is het Griekse woord voor wijsheid. Deze wijsheid, van waaruit het leven onzichtbaar gestuurd wordt, zoek ik reeds vanaf prille leeftijd. Verder kijken - dieper zoeken - nooit tevreden met de gangbare antwoorden. Deze voor mij onweerstaanbare pelgrimstocht, heeft me geleid naar het zorg dragen voor mensen op fysiek - emotioneel en spiritueel niveau.

Mijn verpleegkundige opleiding bracht me midden jaren '90 naar het begeleiden van de stervende mens en de omringende familie en omgeving. Vanuit deze palliatieve zorg heb ik een aantal grondige trainingen en opleidingen doorlopen. Deze gaven mezelf naast de nodige kennis, ook de kans om diepgaand te groeien.

In 2005 startte ik met een praktijk voor psychotherapeutische hulpverlening, energie - en lichaamswerk. Het pad van Reiki en andere waardevolle helingsmethoden gaven mij de sleutel om het grotere perspectief en de eenheid van alles te zien, beleven en door te geven. 

Vanuit deze lineaire werkvormen maakte ik de beweging naar de Meervoudige Merkaba Helingsmethode en de Emotional Cell Healing, helemaal afgestemd op de energie van deze tijd. 

De zoektocht is nog niet ten einde, elke dag is nieuw en elke verbinding met mijn medemens is een openbaring. 

bottom of page