top of page

Praktijk voor Energie - en Lichaamswerk

"The natural healing force in within each of is the greatest force in getting well" (Hippocrates)

Een diep besef van eenheid en verbondenheid, aansluitend op de energie van "de nieuwe tijd" heeft me gedreven mijn werkveld voor een groot deel te verschuiven naar het ondersteunen van energetische processen. Alles is energie en al deze energieën zijn in interactie met elkaar. We leven in een boeiende en uitdagende tijd waarin enorm veel informatie en kennis vrijkomt die lang vergeten was. Daardoor hebben we de kans, in deze periode, met kwantumsprongen te groeien en bewust te worden. Bewust van onze eigen innerlijke rijkdom en vrijheid.

Ons lichaam is hierin een prachtig instrument, een kompas, een ankerpunt, in dit opwaartse proces. Het fysieke lichaam, als " verdichte" vorm van ons bewustzijn geeft ons alle informatie over dat wat in ons leven aandacht vraagt en recht van bestaan opeist. De meest directe manier om je bewustzijn te verruimen is werken via je fysieke lichaam: geen omwegen, geen onnodige omzwervingen of dwaalwegen en vooral bloed eerlijk! Het lichaam vertelt waar het op staat, aan ons om het te ontvangen.

Geloof je in de uitdagingen en de kracht van jouw energetisch potentieel?

Verlang je naar innerlijke sereniteit om "vrij" te kunnen leven?

Hier rond bied ik twee krachtige methodieken aan:

Emotionele Cel Healing en Meervoudige Merkaba Healing vormen krachtige systemen om op directe wijze je groeiproces hierin te ondersteunen en te begeleiden. Vanuit deze energetische werkvorm begeleid ik tevens Hoog Sensitieve Personen (HSP).

Met het energetisch veld als basis gebruik ik familie-of andere opstellingen als methodiek om verheldering te brengen in vastgelopen patronen en systemen.

bottom of page